Yoga Ostrava

Ovesná kaše

Velice jednoduchý snídaňový recept, co dům dal, jehož příprava zabere necelých deset minut.

Základní potravinou pro přípravu jsou jemné ovesné vločky, dále potom ghí a datlový sirup. Ostatní záleží na tom, co máte doma – když dáte ghí a datlový sirup, vždycky to bude dobré :-)

Povaříme ovesné vločky ve vodě – necelých pět minut a je z toho krásná kaše a přidáváme, co máme. Oříšky – třeba kešu, sušené ovoce – rozinky, kustovnici, amlu… Na závěr přidáme čerstvé ovoce – nám jsou zrovna dostupné banány a výborná čerstvá manga, takže nakrájet nebo rozmačkat.

Vzniklou kaši přiklopíme pokličkou, necháme chvíli odtát a servírujeme do mističek. Přidáme malou lžičku ghí a datlového sirupu, promícháme a dáme se do toho. Je to opravdu nečekaná pochoutka!

Posted in Jogínův jídelníček, Jogínův průvodce on Červenec 7, 2013.

Comments are closed.